0
طريقة,عمل,الفراخ,باللبن,الرايب



اهلا وسهلا يا بنات فى موقع اكلات حواء اليوم نقدم لكم طريقة عمل الفراخ باللبن الرايب طريقة سهلة ولذيذة جداا يلا نركز بالمقادير . 


مقادير عمل الفراخ باللبن الرايب :

عدد من وراك الفراخ ( اي عدد حسب الرغبة )
بصلة 
ثمرة طماطم 
توابل فراخ
كارى
( كمون وملح وفلفل حسب الرغبة )
عبوة لبن رايب ربع كيلو
عصير ليمون

طريقة تحضير الوراك باللبن الرايب

نقوم بفرم البصل والطماطم فى الخلاط  ثم نضع التوابل ونضع اللبن الرايب ونقوم بتتبيل وراك الفراخ بها 
حيث تتبل الوراك كالاتى ( تقومى بفتح كل ورك فتحة باستخدام السكين لكى تتشرب التتبيلة  وتستمر الوراك فى التتبيلة ثلاث ساعات 
ثم نغطيها بالفويل ونضعها فى الفرن وتكون النار مرتفعه اول ربع ساعه ثم نهدى النار عليها جدا ونتركها لتستوى وبعد مرور ساعة نرفع الغطا عليها حتى تكمل سواها 

إرسال تعليق

 
Top