0
طريقة,عمل,الجلاش,بالفراخ,




اهلا يا بنات اليوم جيبلكم طريقة عمل الجلاش بالفراخ بالصور خطوة خطوة للشيف الشربينى, مع اكلات حواء هتعرفى طريقة عمل الجلاش بالفراخ والبشاميل والخضار طريقة تجنن هتاكلى صوابعك وراها . 



مقادير عمل الجلاش بالفراخ البانيه والبشاميل :

علبة جلاش – صدر دجاجة خالى من العظم والجلد وتقطع شرائح – 3ملاعق كبيرة دقيق – كوب شوربة 
كوب لبن – بيضه – زبدة وزيت – بصله مبشوره – فلفل اخضر رومى يقطع مكعبات – ملح وفلفل اسود .. 

طريقة عمل الجلاش بالدجاج : 



شوحى البصل فى بعض الزبدة والزيت – اضيفى قطع الدجاج والفلفل الاخضر حتى تتشرب ماءها ثم ضعى الدقيق وقلبى جيدا حتى تتجانس ثم اضيفى الملح والفلفل الاسود واللبن حتى تصير بشاميل سميك . 
احضرى بيركس او صينية فرن وادهنيها زيت ثم ضعى نصف الجلاش ثم وزعى فوقة حشو الدجاج والبشامل 
ثم ضعى النصف الاخر من الجلاش.. 
قطعى الجلاش بسكين حاد بشكل حسب رغبتك مربعات او سامبوسكات ثم ضيفى زبدة سايحة مع الزيت على الوجه واماكن التقطيع . 

اخفقى البيضة مع كوب الشوربة واضيفيها للجلاش واتركيه ليتشرب عشر دقائق ثم ادخليه فرن ساخن حتى يصير ذهبى اللون ..يقدم مع سلطه خضروات وبالهنا.. 

طريقة مبتكرة : يمكنك وضع المشروم او بالجبنة مع الجلاش بالفراخ مع الخضروات ( حسب الرغبة ) 

إرسال تعليق

 
Top